Credigo

Credigo
Kokemuksia:
5/5

Hae Credigo lainaa 100 – 2500 €

Credigo - Northmill Oy

Credigo on Northmill Oy:n tarjoama lainatuote, joka markkinoi itseään Suomen selkeimpänä kulutusluottona. Tätä palvelu oikeasti on, ei piilokuluja ja selkeä hinnoittelu. Palvelun tarjoama laina on yksi markkinoiden edullisimmista kulutusluotto lainatuotteista. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja päätöksen saat heti. Rahat siirretään tilillesi hyväksytyn hakemuksen jälkeen noin 10 minuutissa, jos käytössäsi on OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki tai Aktia. Muutoin siirto on perillä seuraavana arkiaamuna.

Lainan perustiedot:

  • Haettavat lainasummat 100 – 2500 euroa
  • Maksuaikaa 6 – 60 kuukautta
  • Hakemuksen jälkeen rahat heti käytössä
  • Palvelun ikävaatimus 20 vuotta

Kokemuksia Credigosta

Credigo sivusto on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Navigointi lainahakemukseen vaivatonta ja hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen vie vain muutaman minuutin. Vastauksen saat heti, jonka jälkeen rahat siirretään heti käyttötilillesi. Tarvitse verkkopankkitunnukset ja mobiilivarmenteen tunnistautumiseen.

Kenelle laina myönnetään?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan keskimäärin 10 minuutin kuluessa lainahakemuksen hyväksymisestä. Katso ylempänä tarkemmat tiedot mihin pankkiin siirto tapahtuu välittömästi.

Onko Credigo luotettava?

Credigo on ehdottoman luotettava. Palvelun taustalta löytyvä yritys omistaa myös tunnetun Easycredit lainapalvelun. Molemmat tarjoavat selkeää luottoa ilman piilokustannuksia. Molemmista palveluista voit hakea lainaa heti tilillesi. Hakemuksen lähettäminen ja rahojen saaminen tilille vie kokonaisuudessaan vain noin reilu 10 minuuttia.

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 9 – 20
La: 10 – 18
Su: suljettu

Puhelin: 09 4272 0663
Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi

Osoitetiedot:

Northmill Oy
Bulevardi 14 A
00120 Helsinki

Credigo
Hae lainaa 100 – 2500 €