Edullinen laina ilman vakuuksia

Edullisen lainan löytäminen voi tuntua alkuun hankalalta, mutta lainaa ei kannata hyväksyä ennen kuin on 100 % varma sen edullisuudesta. Oikeasti edullisen lainan löytämiseen pitää käyttää hetki aikaa. Voit esimerkiksi hyödyntää useiden lainatarjouksien saamiseen kilpailutuspalvelua, jotta pystyt vertailemaan useita vaihtoehtoja samanaikaisesti.

Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa useat eri tekijät. Tässä sivustolla käymme tarkasti läpi mistä tiedät, onko laina oikeasti edullinen ja kerromme miten kiinnität huomiosi vertailua tehdessäsi oikeisiin tekijöihin.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

Katso myös nämä lainapaikat

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
3000 – 30 000€

Maksuaika
1- 10 v

Korko
9,95 %

Siirtoaika
15 min

Haluatko tutustua tarkemmin yksittäiseen luotonantajaan? Klikkaa Lue lisää painiketta.

Edullinen laina löytyy verkosta vertailun avulla

Vaikka edullisen lainan löytämiseen kannattaakin varata hieman enemmän aikaa, tyypillisesti se löytyy kuitenkin suht helposti. Et välttämättä tiedä minkälaisia lainoja verkosta voi saada tai mitkä lainapalvelut toimivat verkon välityksellä. 

Nettilainojen tarjonta on kasvanut viimeisten vuosien aikana huimasti. Nykypäivänä lainaa tarjoavia yrityksiä löytyy Suomesta pitkä lista, kuitenkin niiden hinnoitteluissa voi olla suuriakin eroja.

Edullisen lainan löytää vertaleimalla ja kilpailuttamalla, nykypäivänä siitäkin on tehty yksinkertaista. Voit tehdä koko lainanhakuprosessisi suoraan verkosta eikä sinun tarvitse erikseen juosta pankkien konttoreissa lainaneuvotteluissa. Jokainen lainaa tarvitseva haluaa tavoittaa sen edullisimman vaihtoehdon, tästä syystä vertailemista ei kannata unohtaa.

Kaikkien netissä toimivien pankkien ja rahoituslaitoksien hinnoissa on rajuja vaihteluita. Suurimmat hintaerot ovat isommissa lainoissa, joissa on usein pitkä takaisinmaksuaika. Näissä suuremmissa lainoissa voi olla jopa tuhansien eurojen vaihteluita. Tämä takia ei koskaan kannata hyväksyä ensimmäistä löytämääsi lainatarjousta, vaan käyttää hiukan enemmän aikaa edullisen lainan löytämiseen.

Voit tehdä vertailun sivustomme Täsmäluotto.fi esiteltyjen lainapalveluiden avulla. Olemme listanneet suosituimmat ja edullisimmat vaihtoehdot. Listassamme on myös kilpailutuspalveluita, jotka hoitavat prosessisi puolesta, ainoaksi tehtäväksesi jää valita tarpeitasi vastaava laina. Vertailun avulla voit vertailla kaikki vakuudettomat lainat 100 eurosta jopa 70 000 euroon asti.

Voinko löytää edullisen lainan kilpailutuksella?

Voit käyttää edullisen lainan löytämiseen maksuttomia kilpailutuspalveluita, joista suosituimpiin lukeutuu Omalaina.fi ja Rahoitu.fi. Nämä ovat markkinoiden tunnetuimpia ja suosituimpia kilpailutussivustoja. Esimerkiksi Omalainalla on jopa yli 20 yhteistyöpankkia, joiden avulla lainahakemuksesi kilpailutetaan.

Sinä täytät palveluun yhden hakemuksen, joka lähetetään sellaisille pankeille kilpailutettavaksi, jotka pystyvät tarjoamaan antamiesi tietojen perusteella lainaa. Kun olet vastaanottanut kaikki lainatarjoukset, teet vertailun, jossa kiinnität huomiosi varsinkin todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan lopullisen hinnan. Jos löysit edullisen lainan, siirry allekirjoittamaan sopimus kyseisen rahalaitoksen sivuston kautta.

Jos mikään saamistasi tarjouksista ei vastannut odotuksiasi tai se ei ollut edullinen, sinun ei tarvitse hyväksyä eikä hylätä niitä vaan voit jättää ne palveluun ”vanhenemaan”.

Lainan lopulliseen hintaan vaikuttaa useat eri tekijät

Lainan lopullinen hinta määräytyy useiden eri tekijöiden toimesta, esimerkiksi lainan suuruudesta ja lainatyypistä. Markkinoilla tarjolla olevat pikavipit ja pikaluotot ovat usein kalliimpia vaihtoehtoja, varsinkin jos niitä ei maksa mahdollisimman nopeasti takaisin.

Lainakulut muodostuvat tyypillisesti seuraavista tekijöistä:

  • Lainan korko
  • Mahdollinen avausmaksu
  • Nostopalkkio
  • Tilinhoito- tai järjestelykustannukset

Varsinkin pienemmissä lainasummissa suosittelemme kiinnittämään huomion etenkin mahdollisiin nostokuluihin tai avausmaksuihin, sillä usein nämä tekijät nostavat pienempien lainojen kustannukset kattoon. Kun taas suuremmissa lainoissa, jotka sisältävät pidemmän maksuajan kannattaa kiinnittää huomio pelkästään korkoon, se kertoo mitä laina tulee loppupeleissä maksamaan.

Halvin laina löytyy etsimällä ja kiinnittämällä huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainan nimelliskorossa ei ole otettu huomioon mahdollisia sivukuluja. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki mahdolliset kustannukset kuten tilinhoitomaksun, avausmaksun jne.

Voinko löytää halvan lainan ilman vakuuksia?

 Nykyään kuluttajat haluavat löytää lainan yksinkertaisesti netin välityksellä, se on nopea ja helppo prosessi. Perinteiset pankit ovat jääneetkin hieman taka-alalle nettipankkien yleistyessä. Lainanhakuprosessi on netissä paljon nopeampaa ja mutkattomampaa, kun taas kivijalkapankeissa pitää juosta erinäisissä lainaneuvotteluissa ja odottaa päätöksiä useita viikkoja.

Kun puhutaan vakuudettomista lainoista, on ne tyypillisesti kalliimpi mitä vakuudelliset, näissäkin voi olla suuria hintaeroja. Löydät halvimman vakuudettoman lainan vertailemalla todellista vuosikorkoa ja takaisinmaksuaikaa.

Vaikka nettilainojen hakemukset ovat nopeita ja yksinkertaisia, voi ne joissain tapauksissa herättää erilaisia kysymyksiä tai sen täyttämiseen voi tarvita ulkopuolista apua. Näiden tapauksien varalta useimmat lainapalvelut tarjoavat apua puhelimitse esimerkiksi lainahakemuksen täyttämisessä. Jos tarvitset apua lainan hakemisessa, muista tarkistaa, että kyseisellä lainantarjoajalla on mahdollisuus asiakaspalveluun puhelimitse.

Joissain tapauksissa voit saada myös edullisemman lainan kotipaikkakuntasi kivijalkapankista nettilainojen sijaan. Tämä seikka voi johtua siitä, että perinteinen pankki näkee tilitietosi, tietää taloudellisen tilanteesi ja pystyy sen pohjalta suunnittelemaan budjettiisi sopivan sekä edullisen lainavaihtoehdon. 

Lainanhakuprosessi kiteytettynä

Lainanhakuprosessi on kokonaisuutena yksinkertainen ja nopea, varaa kuitenkin sen tekemiseen aikaa, jotta vältyt hätiköidyiltä päätöksiltä. Vertaileminen ja hakeminen on maksutonta eikä se sido vielä lainan ottamiseen. Kun teet lainahakemuksen netissä, sinun ei tarvitse kertoa lainankäyttötarkoitusta vaan voit käyttää sen haluamallasi tavalla.

Nettilainoissa on paljon etuja millä ne pystyvät kilpailemaan perinteisten pankkilainojen kanssa. Suurin etu mitä nettilainat voi tarjota on nopeus ja kokonaisuudessaan yksinkertainen prosessi.

Lainanhakuprosessi alkaa vertailusta, voit tehdä sen kätevästi meidän listaamiemme lainapalveluiden avulla. Listamme voi tuntua lyhyeltä, mutta olemme valinneet siihen tarkasti luotettavat ja edulliset lainapalvelut. Löydät sieltä myös muutaman kilpailutuspalvelun, josta voit pyytää yhdellä kertaa useita tarjouksia.

Muista ottaa vertailuun huomioon tärkeimmät tekijät eli todellinen vuosikorko ja laina-aika. Kun olet valinnut itsellesi parhaimman vaihtoehdon listastamme, siirry rahoituslaitoksen sivustolle vihreästä painikkeesta. 

Sinut ohjataan ilmaisen lainahakemuksen täyttämiseen, johon täytät vaaditut henkilötiedot, jonka perusteella pankki arvioi luotonantokykysi. Alustava päätös lähetetään sinulle tyypillisesti heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Rahojen maksamiseen vaikuttaa kyseisen pankin käytäntöä, jotkut maksavat heti toiset viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kuka voi hakea edullista lainaa?

Olipa kyseessä edullinen laina, kulutusluotto, joustoluotto tai mikä tahansa pankki sekä rahoituslaitos haluaa varmistua, että pystyt maksamaan lainan sovitussa ajassa takaisin.

Tyypillisesti pankit ja rahoituslaitokset vaativat ainakin seuraavien kriteereiden täyttämistä:

  • Olet vähintään täysi-ikäinen, jotkut isommat lainat vaativat jopa 25 vuoden ikää
  • Käytössäsi on henkilökohtainen puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Suomalainen osoite
  • Puhtaat luottotiedot ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti

Edellä mainitsemamme kriteerit ovat tyypilliset, joillain palveluilla saattaa olla tiukemmat ehdot lainanmyöntämiselle. Esimerkiksi korkeampi ikä, suuremmat tulot tai lainallesi vaaditaan erillistä takaajaa.