Täsmäluotto 18 vuotiaalle

Tervetuloa sivustollemme nuori lainanhakija. Vaikka suurin osa luotonantajista on siirtynyt yli 19 vuoden minimi-ikärajaan löytyy markkinoilta silti muutama luotonantaja joka myöntää lainaa nuoremmille lainanhakijoille. On tärkeää muistaa jo nuorena, että ei kannata hakea lainaa hetken mielijohteesta vaan harkita tarkkaan saako rahat kasaan muualta. 

Mutta, jos rahoituksen tarve on luonteeltaan kiire löydät kaikki ne lainapalvelut alapuolella olevasta listauksesta jotka maksavat lainan heti tilille ilman turhia odotusaikoja. Pääset lainahakemukseen klikkaamalla painiketta sopivan luotonantajan kohdalta. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Näistä Blue Finance tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 300 euroa lainaa ilman kuluja 14 vuorokauden ajan.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

Katso myös nämä lainapaikat

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
3000 – 30 000€

Maksuaika
1- 10 v

Korko
9,95 %

Siirtoaika
15 min

Haluatko tutustua tarkemmin yksittäiseen luotonantajaan? Klikkaa Lue lisää painiketta.

Mistä lainaa 18 vuotiaalle työttömälle?

Yläpuolella oleva taulukko näyttää mistä voit saada lainaa. Työttömänä tai opiskelijana lainan hakeminen ei kuitenkaan ole suotavaa, jos takaisinmaksuaikataulussa ei pysytä. Kaikki edellä mainitut lainapalvelut tarjoavat lainaa myös pienituloisille. 

Lopullisen vastauksen saat vain täyttämällä lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta ja saat vastauksen heti.

Paras laina 18 vuotiaalle

Paras laina 18 vuotiaalle on se joka sopii tilanteeseesi parhaiten. Listauksella esiintyvät luotonantajat ovat hyvin samanlaisia ja kustannukset melko samoja. Blue Finance on esitellyistä lainapalveluista suosituin, johtuen ilmaisen pikavipin tarjouksesta. 

Voit ottaa ilmaisen pikavipin 300 euroa 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Jos maksu viivästyy, etkä suorita takaisinmaksua ennen sovittua eräpäivää, palautuu laina voimassa olevan hinnaston mukaiseksi. 

Jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja voit silti saada lainaa pienemmän määrän. On kuitenkin tärkeää muistaa hakea lainaa vastuullisesti ilman ylimääräisiä riskejä takaisinmaksun suhteen.

Tärkeää lainan hakemisesta

Nuorille on hyvin tärkeä muistuttaa, että lainaaminen voi johtaa ongelmiin jos se haetaan hetken mielijohteesta ilman että takaisinmaksusta voidaan olla varma. Varmista siis ennen lainan hakemista, että pystyt selviytymään lainan kustannuksista sovittuun aikatauluun mennessä. 

Osalle ihmisistä heikko ote omasta taloudesta voi johtaa ongelmiin ja tulevaisuudessa näkyä vastuuttomana velkaantumisena. Muista siis olla fiksu ja suunnitella tarkkaan omat tulosi ja menosi jotta lainaaminen sujuu ongelmitta.

 Parhaimmillaan laina on oiva apu talouden nopeisiin rahoitustarpeisiin.