Täsmäluotto opiskelijalle

Etsitkö nopeaa ja edullista lainaa opiskelijalle? Me listasimme kaikki lainat jotka opiskelija voi hakea heti tilille. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat päätöksen lainasta välittömästi. Useita tarjouksia alkaen 0 kuluilla. 

Usein opiskelija on hyvin sidottu ansioiltansa ottamaan opintolainaa, sen edullisempaa lainaa et voi opiskelijana mistään saada. Mutta jos tilanne vaatii lisää rahoitusta on järkevä punnita muita vaihtoehtoja. Me listasimme opiskelijoille edullisimmat lainat, joita pääset hakemaan yhdellä painalluksella. Jos olet 18 vuotias lainan hakija ovat mahdollisuutesi rajalliset mitä lainapalveluihin tulee.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

Katso myös nämä lainapaikat

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
3000 – 30 000€

Maksuaika
1- 10 v

Korko
9,95 %

Siirtoaika
15 min

Haluatko tutustua tarkemmin yksittäiseen luotonantajaan? Klikkaa Lue lisää painiketta.

Halvin laina opiskelijalle

Halvin laina opiskelijalle on tietysti valtion takaama opintolaina, josta saa hyvityksen kun valmistuu ajallaan. Mutta joskus saatetaan tarvita hieman lisärahoitusta, näissä tilanteissa on turvauduttava muihin lainapalveluihin jotka auttavat akuutissa rahoitustarpeessa olevaa opiskelijaa. 

Halvin laina opiskelijalle on ilmainen, yläpuolella olevasta taulukosta löydät useamman tarjouksen joista saat lainaa ilman kuluja tietylle ajanjaksolle. Jos olet käyttänyt jo nämä tarjoukset on edullisin vaihtoehto avata esimerkiksi joustoluotto tili ja nostaa rahaa vasta kun tarve on todella akuutti. Myös lainan kilpailutus voi olla opiskelijalle hyvä vaihtoehto löytää edullisin rahoitus.

Lainaa opiskeluun heti

Täsmäluotto.fi on oikea sivu opiskelijalle joka etsii edullista lainaa. Alhaisimmat korot työttömyydestä ja opiskelusta huolimatta voivat olla alta 10 prosenttia vuodessa. Lainaa kuitenkin harvoin myönnetään suurempia summia henkilölle jolla ei ole säännöllisiä tuloja. 

Kaikki esittelemämme lainat maksetaan heti luottosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, joka tarkoittaa että laina usein on käytössä jo samana päivänä.

Opiskelija voi myös yhdistää lainansa

Monella opiskelijalla voi olla useita pienempiä lainoja avoinna eri lainapalveluista. Yhdistä lainat opiskelija ja säästä huomattavasti rahaa. Samalla taloudenpito selkeytyy merkittävästi kun tiedetään tasan tarkkaan mitä se yksi ja ainoa laina maksaa kuukausittain.

Lainojen yhdistämisestä tuli trendi kun korkokattolaki muuttui vuonna 2019. Ihmiset ymmärsivät, että heidän ei tarvitse maksaa lainastaan hurjia korkoja vaan uusille lainoille on asetettu 20% korkokatto.

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Tarvitset lainaa hakeaksesi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jos et halua lähettää ylimääräisiä tositteita. Saat luottopäätöksen lainahakemuksellesi heti, jos päätös on positiivinen maksetaan laina tilillesi heti. 

Opiskelijan on kuitenkin oltava tarkkana ylimääräiten lainojen kanssa, sillä tulot ovat lähes kaikilla opiskelijoilla hyvinkin rajalliset. Lunasta siis ensimmäisenä tarjoukset ja harkitse muita vaihtoehtoja vasta sitten. Lainaa hakiessa luottotiedot tarkistetaan, joten valitettavasti jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä ei lainaa voida myöntää. 

Maksut suoritetaan 7 – 23 välisenä aikana, ellet ole avannut joustoluottotiliä voidaan rahansiirtoja tehdä myös yöaikaan.

Voiko opiskelija saada pankista lainaa?

Opiskelijalle järkevin valinta on edellämainittu valtion takaama opintolaina, mutta jos lainaa tarvitaan tätäkin enemmän opiskelun rahoittamiseen voi esimerkiksi luottokorttikin olla kätevä ratkaisu. 

Me poimimme netistä löytyvät edullisimmat lainat tälle sivulle jotka sopivat myös opiskelijaelämän rahoittamiseen.

Katso, että laina ei kerrytä liika korkoa. Älä ota liian suurta lainaa ja suunnittele takaisinmaksu realistisesti oman maksukykysi mukaan.