Lainaa heti tilille

Iskikö sinulla rahantarve ja tarvitset lainaa heti tilillesi? Joskus voi olla mahdotonta ennakoida rahantarvetta esimerkiksi, jos jokin tarvittava asia on hajonnut. Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää hakea rahoitusta ulkopuoliselta taholta. Lainan hakemista tulee harkita tarkasti eikä sitä kannata hakea hetken mielijohteesta. Ensimmäisenä kannattaa pyrkiä säästämään kyseinen rahasumma, jos tämä ei ole mahdollista, voit harkitusti hakea rahoitusta vertailemisen jälkeen.

Tässä artikkelissa käsittelemme miten voit hakea yksinkertaisella tavalla lainaa heti tilillesi ja mitä asioita prosessissa pitää ottaa huomioon.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

Katso myös nämä lainapaikat

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
3000 – 30 000€

Maksuaika
1- 10 v

Korko
9,95 %

Siirtoaika
15 min

Haluatko tutustua tarkemmin yksittäiseen luotonantajaan? Klikkaa Lue lisää painiketta.

Lainan hakeminen netistä on nopein tapa rahoittaa äkilliset tarpeet

Jonain päivänä eteesi voi tulla sellainen tilanne, ettet voi viivytellä rahantarpeen kanssa. Tarve voi iskeä esimerkiksi jonkun kodinkoneen hajotessa tai tapaturman sattuessa. Nykyään nopein rahoitustapa on nettilainat, joiden lainapäätökset vievät maksimissaan muutaman päivän. Kun taas perinteisissä pankeissa käsittelyaikoihin voi kulua jopa useita viikkoja.

Lainavertailua tehdessäsi voit saada jopa yli 20 vaihtoehtoa eteesi, josta voit kätevästi valita tarpeitasi vastaavan lainan. Parhaimmassa tapauksessa kun täytät hakemuksesi pankin tai rahoituslaitoksen aukioloaikojen puitteissa rahat maksetaan tilillesi heti. Eikä sinun tarvitse asioida pankissa hakemuksen täyttämistä varten, vaan voit käytännössä tehdä sen missä tahansa.

Tässä sivulla käymme tarkemmin läpi millä keinoin voit saada lainan nopeasti tilillesi, noudattamalla niitä ohjeita sinun ei tarvitse odotella lainan saapumista tilillesi useita päiviä.

Haluan hakea lainaa nopeasti netistä-Mikä lainamuoto minun kannattaa valita?

Ennen kuin nettilainat tulivat ihmisten tietoisuuteen, ainoana lainantarjoajana toimi perinteinen pankki. Pankkilainojen hakemus oli monimutkainen ja käsittelyajat olivat jopa useita viikkoja.

 Kun perinteiset pankkilainat jäivät taka-alalle, suosioon nousivat netistä haettavat lainat. Nykyään voit hakea netistä erilaisia vaihtoehtoja, pienempään ja suurempaan tarpeeseen. Jos haluat saada mahdollisimman nopeasti lainaa tilillesi, kannattaa sinun valita pikaluotto, joustoluotto tai kulutusluotto.

Nämä edellä mainitsemamme lainatuotteet ovat nopeasti haettavia ja parhaimmillaan ne maksetaan tilille jopa 15 minuutissa. Mutta miten nämä lainatuotteet eroavat toisistaan ja mikä vaihtoehdoista soveltuu parhaiten juuri omaan tarpeeseen?

Pikavippi toiselta nimeltään tunnettu pikaluotto on nopein rahoitustapa, jonka suuruus vaihtelee satojen ja tuhansien eurojen väliltä. Usein pikavippiä voi hakea 100–1000 euroa ja ne sisältävät lyhyen maksimissaan vuoden mittaisen takaisinmaksuajan.

Jos haluat saada nopean ja pienemmän rahoituksen kannattaa hakea pikavippi heti tilille. Usein pienlainojen käsittelyajat ovat netin nopeimpia, sillä ne sisältävät sen verran pienen lainasumman. Voit myös hakea pikavippiä ilman liitteitä, sillä useimmat pankit tai rahoituslaitokset eivät vaadi asiakkailtaan selvityksiä tuloista, kun kyseessä on sen verran pieni rahasumma.

Kulutusluotto taas sisältää suuremman lainasumman ja pidemmän takaisinmaksuajan mitä pikalaina. Kun puhutaan kulutusluotosta, on se yleensä 1000 eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti ja se yleensä käytetään nimensä mukaan kulutukseen. Kulutusluoton perinteinen takaisinmaksuaika on vuosia, tyypillisesti 1–5 vuotta.

Kulutusluoton ja pikavipin lisäksi on olemassa joustoluotto, joka käytetään suurempiin joustaviin rahoitustarpeisiin. Joustoluotto on nykyään suosituin ja tunnetuin rahoitustapa, sillä pienlainojen lainsäädännön muuttuessa joustoluotto on uusi pikavippi. 

Joustoluoton lainasumma vaihtelee 1000 eurosta jopa 70 000 euroon asti ja koska kyseessä on joustava laina asiakas voi nostaa sitä tililleen aina tarpeen vaatiessa pienemmän summan kerrallaan. Joustoluotto maksetaan takaisin yleensä noin 1–15 vuoden kuluessa.

Oikeaa lainamuotoa miettiessä kannattaa muistaa, että usein kulutusluotto sisältää suuremman lainasumman mitä pikavippi tai joustoluotto. Kun kyseessä on suurempi lainasumma sisältää se edullisemmat kustannukset ja koron. 

Asiassa on kuitenkin kääntöpuolensa, sillä kulutusluottojen laina-ajat ovat pidemmät, jolloin automaattisesti korko ehtii nousemaan korkeaksi. Tästä syystä suosittelemme ensisijaisesti valitsemaan lainalle aina realistisen takaisinmaksuajan, jona aikana laina pysyy edullisena eikä sen maksaminen tuota ongelmia. 

Kun lainakustannuksia tarkastellaan kuukausitasolla, tulee kulutusluotto edullisemmaksi mitä pikavippi tai joustoluotto. Joustoluotto taas joustava rahoitustapa, sillä sitä voi nostaa tililleen aina tarvittavan määrän.

Jos lainatarpeesi on tuhansia euroja tai enemmän suosittelemme harkitsemaan pikavipin sijaan joustoluottoa tai kulutusluottoa. Pikavippi on taas parempi vaihtoehto nopeaan ja pienempään rahoitustarpeeseen. Pikavippi tulisi kuitenkin pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti takaisin, jolloin kustannukset ja korko pysyvät alhaisina. 

Tee maksuton vertailu sivustollamme esitettyjen lainavaihtoehtojen avulla. Täytä maksuton hakemus lainantarjoajan sivustolla, se ei sido sinua vielä lainan ottamiseen, vaan voit tarkistaa minkälainen on henkilökohtainen korkotasosi.

Näillä vinkeillä voit saada lainaa heti

Laina on hyvä apu, kun sinun pitää saada rahoitettua elämässäsi tärkeimpiä hankintoja etkä pysty säästämään kyseistä rahasummaa tarvittavassa ajassa. 

Saatat kuitenkin miettiä miten voisit saada lainan heti tilillesi ilman turhia odotteluja. Digitalisoitumisen yleistyessä useimmat palvelut ovat käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta,  tämä sama seikka pätee myös rahoitusratkaisujen kohdalla.

Useimmat pankit ja rahoituslaitokset ovat siirtäneet toimintansa verkkoon ja näin myös uusia yksinomaa netissä toimivia rahoituslaitoksia on lanseerattu. Nykypäivänä on tultu kauaksi siitä ajasta, jolloin piti suunnata kivijalkapankkiin lainanhakemista tai maksujen maksamista varten. Nykyään lähes kaikki pankkipalvelut pystyy hoitamaan helposti netin välityksellä ilman konttorissa käymistä.

Kenelle nopeita netissä toimivia lainoja myönnetään?

Ennen lainanhakeminen oli ehkä hieman häpeällistä eikä siitä haluttu puhua kenellekään. Nykyään se on normaali asia eikä sitä tarvitse hävetä. Suomalaiset pyrkivät välttämään raha-asioistaan puhumista, kuitenkaan siitä vaikenemiseen ei ole tarvetta.

Tyypillisesti lainaa voi saada täysi-ikäinen suomen kansalaisuuden omaava ja raha-asiansa hoitanut henkilö. Digitalisoitumisen kasvaessa lainaa voi saada tililleen nopeallakin aikataululla, kunhan hakija pankin vaatimat kriteerit. 

Vaikka olet opiskelija, eläkeläinen tai saat joitain etuuksia, voi sinulla olla siitä huolimatta mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös. Valittu lainasumma ja takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen myönnetäänkö sinulle luottoa.

Pankit ja rahoituslaitokset vaativat ainakin seuraavien ehtojen täyttämistä:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomen sisällä
  • Hallussasi on henkilökohtainen suomalainen tili ja verkkopankkitunnukset
  • Sinulla ei ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä ja luottokäyttäytymisesi on nuhteeton

Edellä mainitsemamme kriteerit ovat tyypilliset, jotkut pankit voivat vaatia korkeampaa ikää esimerkiksi suuremmissa lainasummissa. Jotkut lainanmyöntäjät ovat voineet asettaa lainansaamiseksi jopa 25 vuoden iän. Jos taas sinun tarpeesi koskee pienempää rahoitusta, lainanmyöntäjälle voi riittää täysi-ikäisyys.

Jos omaat korkeamman iän ja tarvitset suuremman lainasumman, kannattaa sinun valita kulutusluotto.

Vertailun avulla löydät itsellesi sopivimman luoton

Haitpa sitten kulutusluottoa, pikavippiä tai joustoluottoa tee ennen hakemuksen täyttämistä vertailu, jonka avulla säästät ajan lisäksi myös rahaa. Voit tehdä vertailun kätevästi meidän sivustomme täsmäluotto.fi avulla. Esittelemme useita lainavaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Jos haluat saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, suosittelemme käyttämään kilpailutussivustoja, joihin lukeutuu esimerkiksi Omalaina.fi ja Rahalaitos. Nämä sivustot hoitavat puolestasi kilpailutusprosessin, jolloin jäljelle jää ne vaihtoehdot, jotka pystyvät henkilötietojesi perusteella tarjoamaan tarvitsemaasi lainaa.

Vertailua käyttäneet kuluttajat ovat selkeästi pystyneet säästämään aikaa ja rahaa sekä löytämään vaivattomalla tavalla juuri omia tarpeitaan parhaiten vastaavat rahoitusvaihtoehdot.

Kun olet tehnyt vertailemisen ja löytänyt vaihtoehtojen joukosta edullisen ja itsellesi sopivimman vaihtoehdon, voit siirtyä helposti suoraan lainanmyöntäjän sivustolle täyttämään hakemuksen. Lainapalvelusta riippuen voit päästä nauttimaan rahoistasi jopa samana päivänä, viimeistään 1–2 arkipäivän kuluessa.

Mistä lainakulut muodostuvat?

Lainaan liittyvät kulut kerrotaan asiakkaalle aina läpinäkyvällä tavalla ennen sopimuksen allekirjoittamista, joten mitään yllättäviä piilokustannuksia ei tule esille myöhemmässä vaiheessa.

Lainakustannukset muodostuvat usein seuraavista asioista:

  • Lainan korosta
  • Mahdollisesta avausmaksusta
  • Kuukausittaisista lainanhoito- tai järjestelykuluista

Lainan takaisinmaksaminen kannattaa hoitaa aina maksusuunnitelman mukaisesti, sillä ylimääräisistä laskuista tai myöhästymisistä veloitetaan erillinen palkkio. 

Kannattaa myös muistaa, että lainalle asetettuja kuukausieriä ei kannata muuttaa kuin vain välttämättömissä tilanteissa sillä siitä voidaan periä huomattava lisäkustannus. Jos mahdollista, kannattaa maksuerille asettaa automaattinen tilisiirto, jolloin veloitus tapahtuu automaattisesti eikä sitä voi käytännössä unohtaa.

Joustoluoton erillisistä nostoista voidaan myös periä oma kustannus, joten turhia pieniä nostoja kannattaa välttää. Voit siis halutessasi tehdä useita nostoja, pitääksesi mielessäsi sen, että se siitä peritään erillinen nostokulu.

Lainatyypistä riippumatta valittu laina-aika vaikuttaa suoranaisesti lainankustannuksiin, joten on ehdottoman tärkeää valita realistinen takaisinmaksuaika, jotta lainaan liittyvät kulut eivät pääse nousemaan turhan korkeiksi.

Laina kannattaa pyrkiä maksamaan mahdollisimman nopeasti takaisin, mutta kuitenkin niin, ettei sen maksaminen kaada talouttasi.