Kuluton täsmäluotto

Etsitkö internetin parhaimpia lainatarjouksia? Älä etsi enää, me listasimme ne kaikki yhdelle sivulle puolestasi. Maksat siis 0 euroa kuluja ja korkoja jopa 1 kuukauden ajan kun lunastat ensikertalaisen tarjouksen. Myös Omalainan kautta on mahdollista saada vastaavanlaisia tarjouksia. 

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

Katso myös nämä lainapaikat

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 10%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
3000 – 30 000€

Maksuaika
1- 10 v

Korko
9,95 %

Siirtoaika
15 min

Haluatko tutustua tarkemmin yksittäiseen luotonantajaan? Klikkaa Lue lisää painiketta.

Onko ilmainen laina totta?

Kyllä on. Ilmainen laina tuottaa tappiota lyhyellä aikavälillä luotonantajalle, mutta he toivovat tekevänsä vaikutuksen potentiaaliseen asiakkaaseen ja sitouttamaan heidät organisaatioonsa. Parasta näissä ilmaisen lainan tarjouksissa on, että voit lunastaa ne kaikki. 

Käytät ensin yhden tarjouksen ja maksat takaisin ajallaan. Tämän jälkeen voit siirtyä seuraavaan lainapalveluun ja lunastaa samankaltaisen tarjouksen myös sieltä. Näin voit saada jopa 6 kuukautta ellei enemmän täysin kulutonta ja korotonta lainaa. Täytä ja lähetä maksuton lainahakemus jo tänään!

Koroton pikavippi

Markkinoilla on tällä hetkellä useita luotonantajia jotka tarjoavat ilmaista lainaa aina pikavipeistä ja joustoluotoista kulutusluottoihin. Ei kannata jättää näitä tarjouksia käyttämättä varsinkin jos haet ensimmäistä lainaasi. 

Päivitämme yläpuolella olevaa listaa sitä mukaan kun näitä uskomattomia tarjouksia markkinoille ilmestyy. Saat lunastettua tarjouksen 5 minuutissa siirtymällä painikkeesta täyttämään lainahakemuksen. Kaikki edellämainitut luotonantajat maksavat lainat heti tilille, joten saat rahat käyttöösi välittömästi kun olet lähettänyt luottohakemuksen ja saanut myöntävän päätöksen lainallesi.

Kuluton täsmäluotto on hyvä tapa tutustua luotonantajaan

Uudet ja vanhat yritykset järjestävät usein kampanjoita joissa uusi lainanhakija saa käyttöönsä ensimmäisen lainan kuluttomasti ja korottomasti 30 – 45 vuorokauden ajan. Jos laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin määrä-aikaan mennessä ei lainalle kerry lainkaan kustannuksia. Käytännössä maksat takaisin vain sen summan jonka lainasit.

Muutama luotonantaja tarjoaa tällä hetkellä korotonta lainaa jopa 4000 euroon asti ensimmäisen 30 vuorokauden ajalle. Tämä on helppo tapa tutustua luotonantajaan ja järjestelmän toimivuuteen ennen kuin sitoutuu ottamaan palvelusta enempää tai suurempaa lainaa.

Lyhennysvapaa ja kuluttomuus ei ole sama asia

Lyhennysvapaa tarkoittaa, että lainaa ei tarvitse sopimuksen mukaan lyhentää tiettyinä kuukausina. Lyhennysvapaa määräytyy aina lainaehdoissa, joka voi olla esimerkiksi 2 – 4 lyhennysvapaa kuukautta vuodessa.

Kuitenkin tältä ajalta korko ja kulut kertyvät täysin normaalisti. Ne maksetaan seuraavassa laskutusjaksossa tai vaihtoehtoisesti lyhennysvapaan aikana maksetaan vain lainasta aiheutuvat korot.

Kuluton ja koroton tarjous puolestaan on ennalta sovittu 30 vuorokauden mittainen ajanjakso, jonka aikana asiakkaan tulee makstaa laina takaisin kokonaisuudessaan, muutoin hinnasto palautuu normaaliksi. Tälläinen kuluton lainatarjous myönnetään usein vain ensimmäistä kertaa palvelussa asioivalle henkilölle.