Ferratum

Ferratum
Kokemuksia:
5/5

Hae ferratum joustolainaa 10 – 2000 €

Ferratum Oy yrityksenä

Ferratum Finland Oy on toiminut kuluttajaluotottajana jo pitkään. He ovat tulleet tunnetuksi myös muualla Euroopassa nopean rahoituspalvelunsa ansiosta. Palvelusta voit hakea kahta eri lainatuotetta, joustolainaa tai prime lainaa. Suosituin lainatuote on joustolaina, joka antaa käyttöösi joustoluotto tilin, jonka puitteissa on helppo tehdä nostoja jatkossa. Uutta hakemusta ei tarvitse lähettää ja rahat siirretään tilille muutamassa minuutissa. Uusille asiakkaille luvassa kuluton ja koroton ensimmäinen laina.

Lainan perustiedot:

  • Haettavat lainasummat 10 – 2000 euroa
  • Maksuaikaa 3 – 54 kuukautta
  • Hakemuksen jälkeen lainaa heti tilille
  • Palvelun ikävaatimus 21 vuotta

Kokemuksia Ferratumista

Ferratum on yksi Suomen suosituimmista luotonantajista, sillä he myöntävät lainaa pienempää tai suurempaan rahan tarpeeseen joustavin ehdoin. Saat heti päätöksen kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja rahat maksetaan tilillesi keskimärin 15 minuutissa.

Kenelle laina myönnetään?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 21 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina siirtyy tilillesi keskimäärin 15 minuutin kuluessa siitä, kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen eli päätöksen siitä, että sinulle voidaan myöntää lainaa. Saat heti käyttöösi 2000 euron luottotilin, jonka puitteissa voit tehdä tarvittavan määrän nostoja sopivaksi katsomissasi erissä.

Kuka saa ilmaisen ensilainan?

Ilmainen ensilaina tarjous myönnetään ensimmäistä kertaa palvelusta lainaa hakeville asiakkaille. He voivat saada keskimäärin 30 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa lainallensa. Tämä tarkoittaa siis täysin kulutonta lainaa.

Onko Ferratum luotettava?

Kyllä. Yhtiö on hyvin vakavarainen ja toimii useassa eri maassa. Palvelussa ei ole lainkaan piilokuluja sillä hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää. Lisäksi sinulla on aina käytössäsi ystävällinen asiakaspalvelu on kysymyksiä ilmenee.

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8 – 20
La – Su: 9 – 17

Puhelin: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Osoitetiedot:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

Ferratum
Hae lainaa 10 – 2000 €