Käyttöehdot ja tietosuoja

Palvelun ehdot

Täsmäluotto.fi.fi välittää lainatarjouksia yhteistyössä Suomessa luottojen välittäjänä toimivan Salus Group Ab Oy:n kanssa.

Seuraavassa kerromme palvelumme ehdoista ja tietoturvasta.
Toivomme, että olet tyytyväinen Täsmäluotto.fi.fi -palveluun.

Turvallisuus
Lue lisää palvelumme yksityisyyden suojasta

Käyttäessäsi Täsmäluotto.fi.fi -palvelua hyväksyt myös evästeiden käyttöön ja yksityisyyden suojaan liittyvät käytänteemme.

Yksi hakemus – useita lainatarjouksia
Hakemuksen tekeminen vie 3 minuuttia, ja se on ilmainen eikä sido sinua mihinkään.
Saat välittömästi vastauksen hakemukseesi.
Sen jälkeen voit valita haluamasi jopa 14 lainatarjouksesta.
Lainatarjouksen hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.
Yhteistyökumppanimme Salus Group Ab Oy Rahoitus käsittelee hakemuksesi luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti. Salus Group Ab Oy Rahoitus on suoraan yhteydessä suomalaisiin pankkeihin ja rahoituslaitoksiin.
Voit lukea lisää Salus Group Ab Oy palveluehdoista heidän sivuiltaan.

Tietoturva
Käytämme SSL-salausta aina henkilökohtaisia tietoja käsitellessämme.
Sen ansiosta voit käyttää Täsmäluotto.fi.fi -palvelua huoletta.

Lainoista:
Lainahakemuksesi ei sido sinua mihinkään ennen kuin olet hyväksynyt valitsemasi lainatarjouksen.
Lainan hyväksyminen on helppoa ja turvallista.

Yhteydenpitäminen
Haluamme Täsmäluotto.fi.fi -palvelun avulla tarjota sinulle hyvää palvelua.
Pyrimme auttamaan sinua kaikin tavoin.
Opastamme sinua lainan hakemisen eri vaiheissa.
Sen vuoksi Täsmäluotto.fi.fi voi lähettää sinulle lainan hakuun liittyvää tietoa, muistutuksia sekä uutisia ja hyviä tarjouksia.
Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse.
Tämä on osa palveluamme, josta voit milloin tahansa kieltäytyä.

Täsmäluotto.fi.fi palvelun yleiset ehdot
Täsmäluotto.fi.fi tekee yhteistyötä Salus Group Ab Oy kanssa, joka vastaa tarjousten hakemisesta sekä yhteistyöstä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.
Täsmäluotto.fi.fi palvelu-alusta on Salus Group Ab Oy käytössä, joten Täsmäluotto.fi.fi vastaa ainoastaan lainahakemuksen välittämisestä. Palvelu ei vastaa lainan myöntämisestä.

Täsmäluotto.fi.fi tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste ohjaa tapaa, jolla täsmäluotto.fi.fi (“täsmäluotto.fi.fi” tai “Me”) käsittelee henkilökohtaista tietoa, jota se kerää käyttäjiltään (“käyttäjä” tai “Sinä”). Tietoa saadaan täsmäluotto.fi.fi:n tuottaman palvelun kautta, joka toimittaa lainahakemusliidejä lainanvälittäjälle sekä täsmäluotto.fi.fi:n sivujen kautta (sekä verkkosivu että itse välityspalvelu nimellä “täsmäluotto.fi.fi”).

Käyttämällä täsmäluotto.fi.fi:n palveluja lainanhaussa annat Salus Group Oy:lle (”lainanvälittäjä”) luvan kilpailuttaa lainahakemuksesi ja pyytää yhden tai useita lainatarjouksia puolestasi niiltä pankeilta ja luotonantajilta, jotka tekevät yhteistyötä lainanvälittäjänä toimivan Salus Group Oy:n kanssa.

Huomioi, että tämä tietosuojaseloste koskee ainoastaan täsmäluotto.fi.fi:n käyttöä ja sinun henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä täsmäluotto.fi.fi:n ja lainanvälittäjän toimesta. Ennen kuin käytät pankkien ja muiden luotonantajien palveluja lainanhaussa kehotamme sinua tutustumaan heidän omaan tietosuojaselosteeseensa, sillä se saattaa erota meidän selosteestamme.

Käyttämämme tietosuojaseloste muodostaa täsmäluotto.fi.fi:n käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Käyttäjätietojen omistajia ovat täsmäluotto.fi.fi yhdessä lainanvälittäjän kanssa.

Yhteystiedot: täsmäluotto.fi.fi

www.täsmäluotto.fi.fi
Asiakaspalvelu: info(at)täsmäluotto.fi.fi

1 KERÄTTYJEN KÄYTTÄJÄTIETOJEN LÄHTEET
Lähettämällä lainahakemuksen annat meille, lainanvälittäjälle ja luotonantajille luvan käsitellä hakemuksessa antamiasi tietoja ja annat meille luvan pyytää lisää tietoja kolmansien osapuolten rekistereistä, jotta voimme varmistaa hakemuksesi todenperäisyyden voimassa olevan lainsäädännön mukaan. Me, lainanvälittäjä tai luotonantajat, tämän yksityisyysselosteen täyttymiseksi, saatamme kerätä henkilökohtaista dataa seuraavilta luotettavilta lähteiltä:

Palvelujen käyttäjät itse
Asiakastieto Oy:n ja Bisnode Oy:n luottotietorekisterit
Asiakastieto Oy:n positiiviset luottotiedot
Väestörekisterikeskus (data auttaa meitä varmistamaan henkilökohtaisen turvallisuuden sekä osoitetiedot)
Muut lainmukaiset tietokannat, joita pitävät yllä viranomaiset
Muut finanssilaitokset
Työnantajasi
2 täsmäluotto.fi.fi:N KERÄÄMÄT KÄYTTÄJÄ- JA SELAUSTIEDOT
Keräämme muun muassa seuraavia tietoja:

Etu- ja sukunimet
Henkilötunnus (henkilön todentamistarkoitukseen)
Osoite
Puhelinnumero(t)
Sähköpostiosoite
Kansalaisuus
Siviilisääty
Työpaikkatiedot
Ammatti
Pankkitilit
Aikaisemmat lainat ja luotot
Pankki- ja luottokortit
Luottohistoria ja -tiedot
Asepalvelus
Liikevaihto ja menot (yrityksen)
Lainatyyppi, jota olet hakemassa
Henkilöllisyyden todentamistiedot (vaaditaan rahanpesun ja terrorismin estämisen lainsäädöksen alaisuudessa)
Sähköisen suoramarkkinoinnin luvat
Rahoitustuotteet ja lainat, joita olet hakenut
Maksuhäiriötiedot
Saatamme kerätä verkkoselailun dataa käyttäjien selaimilta silloin, kun he ovat yhteydessä täsmäluotto.fi.fi:hin. Tämä data saattaa sisältää selaimen nimen, tietokoneen tyypin, sivulla vierailun ajan ja päivämäärän, IP-osoitteen, tietokoneen käyttöjärjestelmän, internet-palveluntarjoajan, ja muuta samankaltaista teknistä tietoa. Vaikka emme pääsääntöisesti yhdistä henkilökohtaisia tietoja selaimestasi kerättyihin tietoihin, saatat olla tunnistettavissa kerätyistä selaimen tiedoista.

3 TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS JA OIKEUDELLISET SYYT
Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi vain saadaksemme täsmäluotto.fi.fi:lle, lainanvälittäjälle ja luotonantajille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he pystyvät käsittelemään lainahakemuksesi.

Tämän lisäksi saatamme käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Asiakaspalveluun liittyvä viestintä ja asiakassuhteen hoitaminen
Asiakkaiden käyttäjätilien ylläpitäminen täsmäluotto.fi.fi:ssä
Henkilöllisyyden todentaminen / asiakkaan tunnistus
Lainahakemukseen täytettyjen tietojen todenperäisyyden tarkistaminen
täsmäluotto.fi.fi palvelun tuottaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen ja kehittäminen sekä suojaaminen
Käyttäjäkohtainen sivuston personointi ja mainonnan kohdentaminen
Käyttäjäanalytiikka ja -tilastot
Palveluiden markkinointi, markkinatutkimus ja sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti
Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen
Meiltä vaadittujen lakisääteisten vaatimusten täyttäminen
Saatamme myös käyttää käyttäjien henkilökohtaisia tietoja lähettääksemme käyttäjille sähköpostia, joka saattaa sisältää esimerkiksi uutisia koskien täsmäluotto.fi.fi:n toimintaa sekä muuta tähän liittyvää tietoa. Jokaisen lähettämämme sähköpostiviestin lopussa on yksityiskohtainen ohje uutiskirjeen tilauksen lopettamiseen, jos asiakas jossain vaiheessa ei enää halua vastaanottaa sähköpostia meiltä tulevaisuudessa.

Säilytämme henkilökohtaista dataa vain niin kauan kuin tarpeen, tässä kerrotun tietosuojaselosteen määrittämien tarkoitusten mukaan. Osa tiedoista on säilytettävä lakiin kuuluvien säädösten takia tietyn ajanjakson ajan. Kun tietoa ei enää tarvita, me poistamme sen niin pian kuin mahdollista. Huomioi, että saatamme joutua säilyttämään tietojasi vielä senkin jälkeen, kun et enää ole sopimuksessa kanssamme “know your customer” -säädöksen, sekä rahanpesun ja terrorismin vastaisen säädöksen vuoksi.

4 TIETOJEN JAKAMINEN
Saatamme jakaa käyttäjiin liittyvää tietoa lainanvälittäjän, luotonantajien ja luottorekisterien kanssa vain yllä mainittujen tarkoitusten mukaisiin käyttötarkoituksiin.

Voimme käyttää kolmansien osapuolten palveluja, jotta voimme tarjota ja valvoa täsmäluotto.fi.fi:n toimintaan liittyviä toimintoja kuten teknologiatoimittajien järjestelmiä ja palveluja. Voimme jakaa tietosi näiden kolmansien osapuolien kanssa vain edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Voimme antaa henkilökohtaisia tietoja viranomaisille lain vaatimissa tilanteissa.

Saatamme myös siirtää tai välittää tietosi meidän eri palveluihimme sekä sisar-, ja tytäryhtiöillemme. Tietosi voidaan myös antaa täsmäluotto.fi.fi:n mahdolliselle myöhemmälle tai uudelle omistajalle/operaattorille siinä tapauksessa, jos täsmäluotto.fi.fi yhdistyy tai vaihtaa omistajaa esimerkiksi yritysjärjestelyn, konkurssin tai muun muutoksen seurauksena toiseen yhtiöön.

Voimme käsitellä tai siirtää henkilökohtaista tietoasi toiseen maahan, jossa harjoitamme toimintaa ja jossa meillä on työntekijöitä tai palveluntarjoajia.

5 TIETOJEN KÄSITTELYN TURVALLISUUS
Olemme ottaneet tietojen käsittelyjen turvallisuudessa huomioon alan standardit tekniikan osalta ja toteuttaneet ennalta ehkäisevät toimet. Käytämme useita kerroksellisia turvallisuustoimintoja, joilla estämme ulkopuolisten pääsyn sinun tietoihisi ja suojelemme tietojasi menetyksen, väärinkäytön ja laittoman käytön varalta. Kaikki tiedot, jotka annat täsmäluotto.fi.fi:n hakemuksen mukana on suojattu TLS (entinen SSL) salausprotokollan avulla. Vain valituilla työntekijöillä on pääsy asiakkaiden henkilökohtaisiin tietoihin, joita täsmäluotto.fi.fi pitää, ja pääsy myönnetään vain välttämättömissä tapauksissa. Kaikki meidän yhteistyökumppanimme (lainanvälittäjä ja kaikki luotonantajat) noudattavat tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi, kun he käsittelevät dataa meidän puolestamme. Muita turvallisuuteen liittyviä käytäntöjä ovat esimerkiksi palomuurit, turvalliset tilat ja kulunvalvontajärjestelmät.

6 SINUN OIKEUTESI KÄYTTÄJÄTIETOJEN SUHTEEN
Sinulla on oikeus tietää mitä henkilökohtaista tietoa olemme sinusta säilyttäneet. Voit pyytää tietojasi kirjoittamalla kirjallisen pyynnön yllä löytyvään osoitteeseen. Voimme pyynnöstä tarjota tietosi yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa, jos tarve niin vaatii. Saatamme laskuttaa sinulta tässä tapauksessa käsittelykulun, jos viimeisimmästä pyynnöstäsi on kulunut alle 12 kuukautta.

Sinulla on myös oikeus saada korjatuksi, täydennettyä tai poistettua väärät, vajaat, vanhentuneet tai tarpeettomat henkilökohtaiset tiedot, jotka me olemme säilyttäneet ottamalla yhteyttä yllä näkyvään osoitteeseen.

Voit valita, haluatko vastaanottaa meiltä sähköistä suoramainontaa klikkaamalla tähän liittyvää linkkiä, joka löytyy kaikista markkinointiviesteistä, joita lähetämme etkä täten enää vastaanota viestejä meiltä tulevaisuudessa. Sinulla on myös oikeus kieltää meitä käyttämästä henkilökohtaista tietoa suoramarkkinoinnissa, markkinoinnin taustatyössä ja profiloinnissa, ottamalla yhteyttä ylhäältä löytyvään osoitteeseen. Jos henkilökohtaista tietoa käytetään myöntymyksesi perusteella, sinulla on oikeus vetää myöntymyksesi pois sitä halutessasi.

Huomioi, että jos kiellät meitä käyttämästä henkilökohtaista tietoa, emme välttämättä pysty enää tarjoamaan täsmäluotto.fi.fi:n palveluja sinulle.

7 EVÄSTEPOLITIIKKA
Keräämme täsmäluotto.fi.fi sivustolla käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (“cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Pyrkimyksenämme on näin kehittää palveluamme käyttäjiä yhä paremmin palvelevaksi.

täsmäluotto.fi.fi:n sivusto voi myös sisältää mainontaa kolmannelta osapuolelta. Näiden käytettävien kolmansien osapuolten evästeitä hyödynnetään myös oman mainontamme kohdentamiseen kolmansien osapuolien sivustoilla. Toimimme yhteistyössä verkkomainonnan teknologiaan erikoistuneiden yritysten kanssa. Nämä kolmannen osapuolen palvelut toimivat eri tietosuojaselosteilla. The Network Advertising Initiative tarjoaa erilaisia tapoja jättäytyä pois verkkomainonnasta: http://www.networkadvertising.org/choices/. EU:ssa olevat käyttäjät voivat lukea lisää heidän oikeuksistaan liittyen verkossa olevaan mainontaan: www.youronlinechoices.eu.

Voit valita selaimestasi asetuksen, jossa kiellät evästeet tai voit myös asettaa hälytyksen evästeiden toimintaan. Jos teet näin, huomioi, että jotkin osat täsmäluotto.fi.fi:stä eivät välttämättä toimi kunnolla. Saadaksesi lisää tietoa evästeistä ja näiden poistamisesta käy sivulla: www.allaboutcookies.org. Halutessasi voit estää paikallisten jaettujen tiedostojen tallentamisen seuraamalla näitä seuraavia ohjeita Adobelta: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html.

täsmäluotto.fi.fi käyttää Google Analyticsiä, verkkoanalytiikkapalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. Tämän palvelun avulla pystymme kokoamaan raportteja vierailijoiden käyttäytymisestä ja pystymme parantamaan täsmäluotto.fi.fi sivustoa. Jos haluat lukea yleiskuvauksen Google Analyticsistä, katso lisää täältä: http://www.google.com/analytics/. Voit poistaa Google Analyticsin käytöstä koneeltasi käyttämällä tätä työkalua selaimessasi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Päivitetty 11.9.2019

Olemme yhteistyössä monien pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa ja näin pyrimme aina hankkimaan sinulle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Saat kauttamme lainan nopeammin, edullisimmin ja helpoimmin.