Lainaa 100 €

Voit hakea 100€ lainaa heti usealta luotonantajalta, mutta hinnoissa on eroja. Vertaile kaikki 100 euron pikalainat palvelumme avulla ja säästä rahaa. 

Etsimme sinulle sellaiset luotonantajat, jotka maksavat lainat tilille heti hakemuksen jälkeen.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,19 – 20%

Siirtoaika
15 min

5/5

Lainamäärä
500 – 70000€

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 20%

Siirtoaika
15 min

100 € lainat on helppo kilpailuttaa

Pienet lainat ja luotot kannattaa kilpailuttaa, sillä monesti rahan tarve saattaa olla odotettua suurempi, jolloin sopivan luotonantajan valitseminen jo pienempään lainaan auttaa saamaan lainaa paremmin ehdoin myös jatkossa.

Tavallisesti 100€ lainoja tarjoavat vain pikaluottoyhtiöt jotka usein perivät nostokuluja ja muita palkkioita, jotta lainasta saisi voittoa. Korko nimittäin ei juurikaan ehdi kasvaa lyhyissä lainoissa, joiden laina-ajat vaihtelevat tyypillisesti 1 – 4 kuukauden välillä.

Suosittelemme, että tarkastelet suoraan lainan kokonaiskustannuksia tai todellista vuosikorkoa, joka auttaa ymmärtämään lainan todelliset kulut.

LuotonantajaLainasummaMaksuaikaKulutHae
Blue Finance100€1 kk6€Hae lainaa tästä
Limiitti100€2 kk8€Hae lainaa tästä
Rahalaitos100€3 kk13€Hae lainaa tästä

Täsmäluotto auttaa löytämään parhaan 100€ pikavipit

Täsmäluotto on ensimmäinen pysäkkisi nopean pikavipin löytymiseen. Vertailimme luotonantajat etukäteen, jotta voimme esitellä sinulle selkeän taulukon, jossa lainan kaikki kulut ovat eriteltynä. Vaihtoehtoisesti voit myös kilpailuttaa lainat lyhyellä hakemuksella, jolloin me toimitamme hakemuksesi eteenpäin usealle luotonantajalle ja pankille yhdellä kertaa, jotta sinä löytäisit parhaan lainan.

Ehtona satasen lainalle ovat:

  • 18 vuoden ikä
  • Puhtaat luottotiedot (ei maksuhäiriömerkintöjä)
  • Asut vakituisesti Suomessa

Miten haen 100 euron lainan?

Aloita lainan hakeminen joko sivuiltamme löytyvällä hakemuslomakkeella tai vaihtoehtoisesti etsi vertailutaulukosta mieleisesi laina. Lainahakemus viedään loppuun valitsemasi luotonantajan sivuilla, jossa tarvitset tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Saat heti hakemuksen jälkeen alustavan lainapäätöksen, josta tiedät, voidaanko sinulle myöntää lainaa. Jos päätös on positiivinen, saat lainan tilillesi minuuttien kuluessa.

Oliko lainapäätös kielteinen, vaikka kaikki kunnossa?

Älä hätäile sillä tämä on tyypillinen ongelma etenkin nuorempien lainanhakijoiden tai opiskelijoiden kohdalla. Luotonantajat haluavat mielummin myöntää hieman suurempaa lainaa pidemmällä maksuajalla, joten varaudu hakemaan suurempaa luottoa siinä tapauksessa, että lainahakemus hylättiin oudosti.

Me, emme kaunistele vaan kerromme suoraan, miten asiat ovat. Varmistat kertomallamme tavalla parhaan mahdollisen mahdollisuuden saada paras 100 € laina.

Suosittelemme sinulle ainakin kahta hyväksi todettua lainapalvelua

100 euron lainalle parhaat lainapalvelut, joista saat todennäköisimmin lainaa parhailla ehdoilla ovat:

  • Blue Finance – arkilainaa 300 euroon asti
  • Taskulaina – pientä lainaa 300 – 600 euroa kuukausien maksuajalla

Jos hait lainaa, mutta huomasit ettet tarvitsekaan sitä. Sinulla on 14 vuorokauden kuluttajansuojalakiin pohjautuvat peruutusoikeus. Huomioi kuitenkin, että luotonantajilla on ehtonsa lainan peruutuksen suhteen. Tämä tarkoittaa, että saatat joutua korvamaan esimerkiksi nostopalkkion tai muun tilanteesta aiheutuneen kulun.