Ostosraha

Ostosraha
Kokemuksia:
5/5

Hae Ostosrahaa 400 – 3000 €

Ostosraha - OPR Finance Oy

OPR-Finance Oy on luotettava kotimainen luotonantaja, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien kuluttajalähtöisenä rahoittajana. Yritys tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja arjen eri tarpeisiin. Ostosraha.fi palvelu on heidän suosituin lainatuote, josta voit hakea kulutusluottoa 400 – 3000 euroa täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Maksuaikaa voi saada 1 – 3 vuotta. Nopea lainahakemus, luottopäätös heti ja rahat tilille 15 minuutissa. Hae Ostosrahaa heti ja helpota rahantarvettasi!

Lainan perustiedot:

  • Haettavat lainasummat 400 – 3000 euroa
  • Maksuaikaa 1 – 3 vuotta
  • Rahat tilille keskimäärin 15 minuutissa
  • Palvelun ikävaatimus 20 vuotta

Kokemuksia Ostosrahasta

Ostosraha on nopea ja monipuolinen rahoitusratkaisujen tarjoaja. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja laina on tilillä ennen kuin ehtii sormia napsauttaa. Korko alkaen vain 24%, joka edustaa nopeiden kulutusluottojen parhaimmistoa. Yhtiö on luotettava ja rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Kenelle laina myönnetään?

Laina myönnetään 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, jotka täyttävät heidän määrittelemän luottokelpoisuusmääritelmän. Lopullisen päätöksen saat kun haet lainaa. Lainan hakeminen on maksutonta.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Heti kun olet saanut luottopäätöksen (annetaan heti hakemuksen lähetettyäsi) maksetaan rahat tilillesi. Rahojen siirtyminen omalle tilille kestää noin 15 minuuttia, jonka jälkeen laina on vapaasti käytössäsi.

Onko Ostosraha luotettava?

On. Yhtiö on toiminut alalla jo vuodesta 2005 omistaen useita tunnettuja lainabrändejä. Ostosrahan kulutusluotto on heidän suosituin lainatuote, joka antaa käyttöösi 400 – 3000 euroa edullista lainaa pitkällä maksuajalla.

Asiakaspalvelu:

Ma – Su: 8 – 22

Puhelin: 020 741 2030
Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Osoitetiedot:

OPR-Finance Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Ostosraha

Hae lainaa 400 – 3000 €