Rahoitu kokemuksia

Rahoitu on 100 % suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille, jotka haluavat löytää netin edullisimmat ja kilpailukykyisimmät lainat. Palvelu tuo yhteen paikkaan lainanhakijat ja lainanmyöntäjät, joten kokonaisuudessaan lainanhakuprosessi on nopeaa ja yksinkertaista.

Rahoitu on 100 % suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille, jotka haluavat löytää netin edullisimmat ja kilpailukykyisimmät lainat. Palvelu tuo yhteen paikkaan lainanhakijat ja lainanmyöntäjät, joten kokonaisuudessaan lainanhakuprosessi on nopeaa ja yksinkertaista.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 20%

Siirtoaika
15 min

Rahoitu esittely

  • Vuosi 2016 – Palvelu perustettiin
  • Palvelua ylläpitää yritys nimeltään Oy Salus Group Ab
  • Suomen lisäksi lainavälityspalvelu myös Tanskassa ja Norjassa
  • Kuluttajille täysin maksuton, Rahoitu saa palkkion yhteistyöpankeilta
  • 100 % suomalainen
  • Turvallinen, nopea ja hinnoittelu läpinäkyvä

Muutamia syitä miksi käyttäisit Rahoitu.fi palvelua

Jos etsinnässä on mahdollisimman edullinen ja hyvin ehdoin varusteltu laina, emme suosittele vastaanottamaan ensimmäistä tarjousta. Usein joku toinen pankki tai rahoituslaitos pystyy tarjoamaan vielä edullisempaa vaihtoehtoa, sillä lainamarkkinoilla kilpailu on kovaa.

Varsinkin kulutusluottojen koroissa ja muissa kustannuksissa voi olla suuriakin eroja, tästä syystä niiden kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää. Lainan kilpailuttamisen avulla saat yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman ja parhaimman tarjouksen.

Jos et hyödynnä kilpailuttamispalvelua, joudut manuaalisesti täyttämään kymmenen erillistä hakemusta jokaiseen palveluun ja pahimmillaan se voi viedä aikaa useita päiviä. Kilpailuttaminen tuo eteesi kaikkien lainapalveluiden tarjoukset yhdellä kertaa ja jokaisen tarjouksen korkotaso on suunnattu sinulle henkilökohtaisesti.

Rahoitu toimittaa hakemuksesi kaikille yhteistyöpankeille, joita on vuosien saatossa ehtinyt kerääntyä jo yli 20. Kilpailutukseen mukaan valikoituu vain sellaiset yhteistyökumppanit, joiden kriteerit ja ehdot sinä täytät. Sinulle jää ainoaksi tehtäväksi vertailla jäljelle jääneitä vaihtoehtoja toisiinsa ja valita voittaja.

 Voimme suositella palvelun käyttämistä, sillä lainojen kilpailuttaminen on täysin maksutonta ja ei-sitovaa. Jos mikään saamistasi tarjouksista ei ollut riittävän edullinen ei sinun tarvitse niitä erikseen hylätä. Vaikka lainan hakeminen ei olisi ajankohtaista, voit tarkistaa kilpailuttamisen avulla oman korkotasosi.

Lainojenkilpailuttamista voi käyttää myös yhdistelylainassa, tilanteessa, jossa useat pienet ja kalliit lainat on päässyt kasaantumaan. Tee kilpailuttaminen ja löydä yksi edullisempi laina, jolla maksat kaikki kalliit lainat pois. Näin rahaa jää muuhunkin, kun maksat useiden kulujen sijaan vain yhden lainan korkoja ja kustannuksia.

Lainan hakemisen ehdot

Rahoitu.fi tekee lainojen kilpailuttamisen puolestasi, kunhan täytät seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Omaat puhtaat luottotiedot eikä rekisterissä ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä

Rahoitu on itse asettanut edellä mainitsemamme perusvaatimukset, mutta jollain pankilla tai rahoituslaitoksella ne voivat olla vielä tiukemmat. Tästä syystä et välttämättä saa kaikilta 20 yhteistyökumppanilta tarjouksia.

Esimerkiksi Balanzia vaatii hakijoiltaan jopa 24 vuoden ikää ja Nordax Bank 16 000 euron vuosituloja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse täyttää näitä kaikkia vaateita, riittää että omaat Rahoitu.fi perusehdot, jotta saat vastaanotettua lainatarjouksia.

Rahoitu lainahakemuksen tekeminen

Rahoitu palvelun kautta lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vertaileminen on nopeaa ja yksinkertaista. Usein hakemuksen täyttämisen jälkeen alat vastaanottamaan ensimmäisiä lainatarjouksia välittömästi. Seuraavaksi käymme hieman läpi, miten täytät hakemuksen ja miten vertailet tarjouksia.

Aloita hakemuksen täyttäminen siirtymällä Rahoitu.fi sivustolle. Valitse etusivulta tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Seuraavaksi sinut ohjataan hakemuksen täyttämiseen, johon kirjaat ylös henkilötietosi mm. asumiskuviot, tulotiedot ja tiedot mahdollisista nykyisistä lainoista.

Lähetä hakemus eteenpäin kilpailutettavaksi yli 20 eri Rahoitu yhteistyöpankille. Tämän jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksi.

Jos päätät hyväksyä jonkin saamistasi tarjouksista, hyvällä lykyllä rahat voivat olla tililläsi jo saman päivän aikana.

Yleensä Rahoitu.fi kautta voi hakea lainaa ilman liitteitä, mutta suosittelemme varmuuden vuoksi ottamaan kopion palkkakuitista, jos sellaisia vaaditaan. Joillain lainapalveluilla on myös käytössään Instantor-palvelu, jonka avulla he voivat automaattisesti tarkistaa muutamatta minuutissa tulotietosi tilitapahtumien avulla.

Suosittelemme varaamaan lainatarjouksien vertailemiseen jonkin verran aikaa, jotta sinun ei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä. Useimmat hakijat valitsevat sellaisen lainan mikä sisältää suuren lainasumman ja pienen koron. Tämän lisäksi kiinnitä vertailemisessa huomiosi lainan mahdollisiin sivukuluihin ja todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset, joten näet mitä laina tulee lopullisesti maksamaan.

Lainatarjouksien korot ja kustannukset

Jokaiselle hakijalle lainan korko ja kustannukset määräytyvät henkilökohtaisesti, sillä jokainen pankki ja rahoituslaitos antaa tarjouksensa omien lainanmyöntämisperiaatteiden mukaan. Rahoitu.fi palvelu ei pysty itse vaikuttamaan lainatarjouksien korkoon, sillä se ei ole lainanmyöntävä vaan kilpailuttaja. Palvelun sivustolla kerrotaan, että kaikkien uusien lainojen nimelliskorko voi olla 4,5–10 % 30.9.2021 asti. Lainojen nimelliskorko alennettiin pahentuneet koronapandemian seurauksena ja syyskuun jälkeen tarvetta tarkastellaan uudelleen. Jos korkokattoa ei jatketa, palautuu korko takaisin lainasopimuksen mukaiseksi.

Koron lisäksi lainasta tulee maksaa kuukausittaiset tilinhoito maksut, jotka voivat lain mukaan olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Voit tarkistaa jokaisen yhteistyöpankin maksimikoron heidän nettisivuiltaan, jotta osaat varautua suuntaa antavaan korkotasoon. Henkilökohtaisen korkotason saat vasta lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Jokainen kilpailuun osallistuva pankki tekee sinusta riskiarvion, jonka perusteella korko määräytyy. Jos pankki katsoo, että riski on pieni voit saada lainallesi alhaisen koron.

Luotonantoriskiin vaikuttaa useat tekijät, mutta usein se tehdään hakijan iän, tulotason, siviilisäädyn ja muiden mahdollisten velkojen pohjalta.

Esimerkki lainakustannuksista Rahoitu.fi sivustolta: Luoton määrä 40,000 euroa, nimelliskorko 4,50 %, luoton todellinen vuosikorko 4,89 %, avausmaksu 49 € ja takaisinmaksuaika 10 vuotta. Tällöin luoton ja luottokustannuksien yhteismäärä on 50,407 euroa.