Suomenyhdistelylaina kokemuksia

Suomenyhdistelylaina on täysin kotimainen palvelu, jonka tarkoitus on etsiä asiakkaiden puolesta parhaimmat lainatarjoukset. Palvelun yhteistyökumppaneihin lukeutuu useita tunnettuja ja vakavaraisia rahoituslaitoksia. Palvelun taustalla toimii LVS Brokers Oy, jonka alla on myös muita tunnettuja lainabrändejä kuten esimerkiksi Omalaina.fi, autoluotto ja remppalaina.

Suomenyhdistelylaina.fi etsii sinulle netin parhaimmat lainatarjoukset ja kilpailuttaa ne kaikkien yhteistyökumppaneidensa avulla. Saat tarjoukset vain niiltä lainapaikoilta, joiden ehdot täytät. Etsimme kaikki tärkeimmät faktat Suomenyhdistelylainasta ja listasimme ne tähän sivulle helpottaaksemme sinun lainanhakuprosessiasi.

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

5/5

Lainamäärä
100 – 60000 €

Maksuaika
1 – 20 v

Korko
4,19 – 19%

Siirtoaika
15 min

Suomenyhdistelylainan kautta pyydettyjen lainatarjouksien korko ja kulut

Suomen Yhdistelylainan kautta pyydettyjen lainatarjouksien korko määräytyy aina henkilökohtaisesti ja siihen vaikuttaa hakemukseen täytetyt henkilötiedot sekä taloudellinen tilanne. Tyypillisesti palvelun korko vaihtelee 4,19–20 % välillä. Koron lisäksi lainan liittyvistä sivukuluista voidaan periä maksimissaan 150 euroa vuodessa.

Huomioithan, että väliaikaisen korkokaton takia lainatarjouksissa esitetty nimelliskorko voi olla maksimissaan 10 %. 2021 syyskuun jälkeen korko voi palautua takaisin lainasopimuksen mukaiseksi, mutta korko ei nouse, jos alkuperäinen korko on 10 % tai tämän alle.

Suomenyhdistelylaina hoitaa vain kilpailutusprosessin asiakkaan puolesta, joten se ei pysty vaikuttamaan siihen minkälaisen koron tai ehdot yhteistyöpankkien antamat tarjoukset sisältävät. Jos rahoituslaitos tai pankki arvioi asiakkaan takasinimaksukyvyn loistavaksi, sitä paremmat ehdot ja edullisen koron hän saa lainalleen.

Suomen Yhdistelylainan sivustolla on suuntaa antavat lainaesimerkki, otimme sen tähän, jotta asiakkaiden olisi helpompi hahmottaa palvelun hinnoittelua:

” Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623 €, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0–150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €. ”

Tämä hahmotelma on kuitenkin vain suuntaa antava, joten lopullisen ja tarkemmat tiedot kustannuksista ja koroista saat täyttämällä maksuttoman hakemuksen. Jokainen hakija saa lainalleen henkilökohtaisen koron, joten vaikka tuttavasi olisi saanut edullista lainaa Suomenyhdistelylainan kautta tämä ei välttämättä päde omalle kohdallesi.

Usein alhaisen ja edullisen koron saa vakavarainen sekä raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Vaikka korkotaso olisikin suurempi, voi lainojen yhdistäminen olla järkevää, jos se laskee huomattavasti nykyisiä lainakustannuksia alaspäin.

Jos haluat saada omalle lainasummalle ja takaisinmaksuajalle arvioidun kuukausierän, voit käyttää siihen Suomenyhdistelylainan sivuilta löytyvää lainalaskuria. Kuukausierä vaihtuu muutettuasi lainasummaa ja laina-aikaa. Nämä laskurissa esitetyt tiedot ovat vain suuntaa antavia, joten tarkemman korkotason saat hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Voiko työtön tai luottotiedoton saada yhdistelylainaa?

Yhdistelylainan hakeminen ja saaminen vaatii tyypillisesti vakituisia tuloja, koska lainasumma on paljon suurempi mitä muissa lainatuotteissa. Yleensä lainaa ei voi saada, jos luottotiedot eivät ole puhtaat tai omaat maksuhäiriömerkintöjä. Tässäkin tilanteessa on olemassa poikkeuksia, joten jos et ole varma saatko lainaa vai et, niin voit tarkistaa asian täyttämällä maksuttoman hakemuksen.

Jossain tapauksissa luottotiedoton henkilö voi saada yhdistelylainaa pankista, mutta näissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä kyseiseen tahoon asian selvittämiseksi. Esimerkiksi Takuu-Säätiö voi tarjota järjestelylainaa tai oman paikkakunnan sosiaalipalvelun kautta voi järjestyä sosiaalinen luotto. Suomenyhdistelylaina ei voi kuitenkaan tähän tilanteeseen vaikuttaa tai antaa päätöksiä.

Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppanit

Suomenyhdistelylaina on ehtinyt vuosien varrella haalimaan useita tunnettuja ja vakavaraisia yhteistyöpankkeja. Kun täytät palveluun hakemuksen, lähetetään se kilpailutettavaksi useille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka toimivat LVS Brokers Oy:n yhteistyökumppaneina.

Suomenyhdistelylaina ja LVS Brokers Oy:n toinen lainabrändi Omalaina.fi ovat toiminnallisuuksiltaan lähes samankaltaisia. Voit siis halutessasi pättää kumpaan palveluun täytät hakemuksen, tarjouksien taso on yleensä sama.

Markkinoilla on myös muita vastaavia toimijoita, joilla on allaan useita lainabrändejä. Esimerkiksi tunnettu lainojen kilpailuttaja Zmarta ja Freedom rahoitus ovat saman konseptin alaisuudessa. Kun yrityksellä on useita saman toimialan brändejä allaan, voi uusien potentiaalisten asiakasryhmien tavoittaminen olla helpompaa.

Kuka voi käyttää Suomenyhdistelylainaa?

Jokaisen vastaavanlaisen palvelun käyttäjien tulee täyttää tietyt ehdot ennen tarjouksien vastaanottamista. Myös Suomenyhdistelylaina on asettanut tiettyjä kriteereitä, jotka ovat seuraavanlaiset:

  • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Luottotiedot pitää olla puhtaat, maksuhäiriö estää usein lainan saamisen
  • Käytössäsi on suomalainen pankkitili
  • Osoite on Suomen sisällä

Joillain Suomenyhdistelylainan yhteistyökumppanilla voi olla vielä tiukemmat ehdot, esimerkiksi korkeampi ikävaatimus tai suuremmat tulot. Voit selvittää palvelun avulla oman korkotasosi ja sen mitkä pankit sekä rahoituslaitokset kilpailevat sinun hakemuksestasi. 

Jokainen luotonmyöntäjä asettaa lainan saamiselle omanlaiset kriteerit, joten Suomenyhdistelylaina ei voi vaikuttaa siihen minkälaisen koron, ehdot tai muut kustannukset saamasi lainatarjoukset sisältävät.

Miten palvelun käyttäminen voi olla maksutonta?

Kaikki muut vastaavat palvelut mukaan lukien Suomenyhdistelylaina saavat palkkionsa heidän kanssaan yhteistyötä tekeviltä pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Jos päätät käyttää palvelua kilpailuttaaksesi lainasi ja hyväksyt jonkun saamistasi tarjouksista, saa Suomenyhdistelylaina palkkion uudesta hankitusta asiakkaasta.

Vastaavanlainen toimintamalli on myös muilla toimialoilla kuten esimerkiksi hotelli- ja lentovaraussivustoilla. Näiden asioiden takia vastaavanlaisten palveluiden käyttäminen on asiakkaille maksutonta.

Kun tarvitset lainojenkilpailutuspalvelua avuksesi, on se sinulle täysin maksutonta ja myös ei-sitovaa. Joten sen avulla voit esimerkiksi tarkistaa minkälaisen korkotason lainatarjouksesi sisältää, eikä sinun tarvitse hyväksyä mitään saamistasi tarjouksista vaan voit päättää lainanhakusi siihen.

Suomen Yhdistelylainan lainanhakuprosessi

Siirry täyttämään ilmainen hakemus Suomen Yhdistelylainaan, joka vertailee ja kilpailuttaa sen jopa yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen avulla. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido vielä mihinkään, mutta saat sen avulla tarjouksia vertailtavaksi.

Näin haet lainaa palvelun kautta:

  1. Valitse etusivulta löytyvästä lainalaskurista tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä hakemuksessa vaaditut perustiedot asumisesta, koulutuksesta, työstä, nykyisistä veloista, menoista, tuloista ja lopuksi pankkitiedot
  3. Lähetä täytetty hakemus kilpailutettavaksi useille yhteistyökumppaneille
  4. Saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Vertaile niitä keskenään ja jos jokin niistä vastasi odotuksiasi voit siirtyä sopimuksen allekirjoittamiseen

Muista käyttää hakemuksen täyttämiseen riittävästi aikaa, jotta tiedot ovat oikeellisia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen pääset käsiksi ensimmäisiin tarjouksiin jo muutamien minuuttien kuluessa. Sinun tehtäväksesi jää tehdä vertailu kaikkien lainatarjouksien kesken, kiinnitä huomiosi varsinkin lainan todellisen vuosikorkoon, joka pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Kun olet tehnyt vertailun ja löysit lainan, joka sisältää kilpailukykyisen edullisen koron sekä hyvät ehdot, allekirjoita lainasopimus. Pankista tai rahoituslaitoksesta riippuen rahat maksetaan tilillesi heti tai viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Lainasumma ja takaisinmaksuaikataulu

Suomenyhdistelylaina vertailee ja kilpailuttaa kulutusluotot ja yhdistää vanhat kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Voit hakea palvelun kautta yhdistelylainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaan nykyiset avoinna olevat kalliit luotot ja samalla alentaa lainan kokonaiskustannuksia.

Kaikille palvelun tarjoamille lainatuotteille on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1–20 vuotta. Lainan hakemiseen ei vaadita erikseen vakuuksia tai henkilötakaajia sekä lainan käyttötarkoituksen saat päättää itse.

Suomenyhdistelylaina yhteenveto

Tätä arvostelua kirjoittaessamme otimme tarkasti selvää minkälainen palvelu Suomenyhdistelylaina on, ja mitä sen käyttämisessä tulee ottaa huomioon.

Yhteenvedossa voimme todeta palvelun olevan hyvä, sillä se kilpailuttaa asiakkaiden hakemukset lähes 30 eri pankin ja rahoituslaitokset toimesta. Usein sellainen palvelu on parempi ja luotettavampi, jolla on useita kymmeniä yhteistyökumppaneita.

Palvelun kautta on mahdollista saada edullisia ja hyviä lainatarjouksia sekä hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Kokonaiskuvana katsottuna palvelu on luotettava ja laadukas, joka takaa hyvän käyttökokemuksen. Kun lainojen kilpailuttaminen tulee ajankohtaiseksi, voimme suositella Suomenyhdistelylainaa.