Suomilimiitti

Suomilimiitti
Kokemuksia:
5/5

Hae Suomilimiittiä 10 – 2000 €

Suomilimiitti - J.W.-Yhtiöt

Suomilimiitti on yksi Suomen legendaarisimmista lainapalveluista, jonka keulakuvana tunnettiin yksi kaikkien aikojen parhaista mäkihyppääjistä. Palvelusta voit hakea luottoa kaikkiin tarpeisiin. Pääosin Suomilimiitti on nimensä mukaisesti joustolimiitti, joka antaa käyttöösi 2000 euron luottorajan josta voit nostaa rahaa aina käyttöösi kun sitä tarvitset. Uusille asiakkaille on mahdollista saada jopa 60 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tämä on markkinoiden paras tarjous jota ei kannata ohittaa!

Suomilimiitti lainapalvelu on lopettanut toimintansa 1.9.2019 liittyen lakimuutoksiin.

Lainan perustiedot:

  • Haettavat lainasummat 10 – 2000 euroa
  • Maksuaikaa 1 – 49 kuukautta
  • Rahaa heti tilille
  • Palvelun ikävaatimus 21 vuotta
  • 2 maksuvapaata ja 4 lyhennysvapaata vuodessa

Kokemuksia Suomilimiitistä

Palvelun ulkoasu on helppokäyttöinen ja sivustolla on helppo navigoida. Yhtiö palvelun takana on luotettava ja vakavarainen 100% suomalainen. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin, vastaus heti ja lainarahat tilille välittömästi. Kaksi kuukautta täysin kulutonta maksuaikaa ensimmäiselle lainalle.

Kenelle laina myönnetään?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 21 vuotta täyttänyt Suomessa vakituisesti asuva henkilö jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan käyttöösi heti kun olet täyttänyt ja lähettänyt lainahakemuksen. Ensimmäinen maksu on suoritettava 7 – 23 välisenä aikana ja tämän jälkeen nostoja voi tehdä myös tuon aikataulun ulkopuolella.

Kuka saa ilmaisen ensilainan?

Kuluttoman ja korottoman lainan tarjouksen voi lunastaa kuka tahansa, joka asioi palvelussa ensimmäistä kertaa. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille!

Onko Suomilimiitti luotettava?

Suomilimiitti on luotettava ja tarjonnut turvallista luotonantoa jo vuodesta 2006. Yhtiöllä sen taustalla on myös muita tunnettuja lainabrändejä jotka toimivat suomen lainamarkkinoilla, mutta Suomilimiitti on ehdoton kuluttajien suosikki.

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 8 – 20
La – Su: 10 – 18

Puhelin: 03 3399 3600
Sähköposti:
asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Osoitetiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Suomilimiitti
Hae lainaa 10 – 2000 €