Vertaaensin kokemuksia

VertaaEnsin.fi vertailee asiakkaan puolesta lainat, sähkön ja puhelinliittymät maksuttomasti. Täyttämällä palveluun yhden hakemuksen saat useita lainatarjouksia vertailtavaksi. 

Vertailussa on mukana jopa 20 luotettavaa ja tunnettua rahoitusalantoimijaa. Otimme VertaaEnsin.fi palvelun tarkasteltavaksi ja tässä sivustolla esittelemme kaikki tärkeimmät faktat kyseisen palvelun toiminnasta

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet nopeasti mistä saisit edullisinta lainaa.

Rahat tilille alle vartissa

Saat useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti.

100% kotimainen ja turvallinen

Täsmäluotto on täysin kotimainen lainapalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainat. Kaikki liikenne on salattu turvallisesti SSL-yhteydellä.

5/5

Lainamäärä
1000 – 60000 €

Maksuaika
1 – 15 v

Korko
4,5 – 20%

Siirtoaika
15 min

Vertaaensin - oletko kuullut aikaisemmin?

Vertaaensin on suomalainen lainavertailu / lainojen kilpailutus palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa vakuudettomat lainat jopa 60 000 euroon asti.

Lainojen lisäksi yrityksen sivustolla on mahdollista kilpailuttaa myös sähkö- ja puhelinliittymät ja oppia lisää taloudellisesti merkittävistä asioista.

Faktoja:

  • Taloustuotteisiin erikoistunut sivusto
  • Vertailutuotteina lainat, sähkösopimukset, luottokortit, puhelinliittymät, säästötilit ja pankkipalvelut
  • Vuodesta 2015 palvelu on haalinut jo 2 000 000 kuluttajaa
  • Vertailu on asiakkaille maksutonta, palkkio tulee yhteistyökumppaneilta
  • Taustalla toimii Vertaa Ensin Suomi Oy
  • Yritys on osana eurooppalaista CompareEuropeGroupia

Yhtiö on myös valittu mm. Euroopan Top Fintech yhtiöiden joukkoon vuonna 2020 listassa, yhdeksi parhaista fintech start-upeista Helsinki Fintech Farmin listauksessa vuosina 2017 ja 2018.

Miten vertailu voi olla kuluttajille maksutonta?

Monet VertaaEnsin.fi palvelun kaltaiset toimijat tarjoavat vertailemista asiakkaille maksuttomasti. Tämä toimintamalli perustuu siihen, että palvelu saa yhteistyökummpaneilta pienen korvauksen jokaisesta uudesta hankitusta asiakkaasta. Eli jos päätät tehdä vertailun ja kilpailuttamisen VertaaEnsin.fi palvelun avulla sekä hyväksyt jonkin saamistasi tarjouksista, niin kyseinen pankki tai rahoituslaitos maksaa palvelulle pienen korvauksen uudesta potentiaalisesta asiakkaasta.

Tällä periaatteella VertaaEnsin.fi pystyy tarjoamaan asiakkailleen maksutonta vertailua, joka ei ole sitova ennen jonkin lainatarjouksen allekirjoittamista. Voit siis kätevästi tarkistaa minkälainen on sinun henkilökohtainen korkotasosi ilman että sitoudut lainan ottamiseen. Jos mikään saamistasi lainavaihtoehdoista ei ollut riittävän edullinen ei sinun tarvitse erikseen hylätä jokaista tarjousta.

Palvelun kautta pystyt kilpailuttamaan vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti 6 kk-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kilpailuttamista kannattaisi pitää yhtenä osana lainanhakuprosessia, sillä jokaisen lainan korko on aina henkilökohtainen.

VertaaEnsin.fi yhteistyökumppanit

VertaaEnsin kaltaisia palveluita on lainamarkkinat pullollaan, käytännössä niiden toimintaperiaate on samanlainen. Ne vastaanottavat asiakkaan lainahakemuksen ja toimittavat sen useille pankeille sekä rahoituslaitoksille kilpailutettavaksi. Pankit ja rahoituslaitokset käyttävät kyseisiä vertauspalveluita uusasiakashankintaa varten, jotta uusien potentiaalisten asiakkaiden löytäminen on helpompaa.

Kun etsit netistä tämänkaltaisia vertailusivustoja, suosittelemme ensimmäisenä kiinnittämään huomiota yhteistyökumppaneiden määrään. VertaaEnsin.fi yhteistyökumppaneiksi on ehtinyt kerääntymään vuosien varrella jo 25 eri rahoitusalantoimijaa. Listasta löytyy tunnettuja ja luotettavia suomalaisia ja ulkomaisia rahoituslaitoksia sekä digipankkeja. Tunnetuimpia yhteistyökumppaneita on esimerkiksi Bondora, Santander, Credigo ja Laina.fi. Katso ajantasainen listaus VertaaEnsin.fi etusivulta.

Minkälainen korko VertaaEnsin.fi palvelun kautta haetuissa lainatarjouksissa on?

Palvelun kautta pyydettyjen lainatarjouksien korko vaihtelee asiakaskohtaisesti, mutta tyypillisesti se voi olla 4,9–20 prosentin välillä. 

Korkoon vaikuttaa tarvittava lainasumma ja onko hakijan luotonantokyky riittävä. Jos pankki arvioi luotonantokyvyn hyväksi voi hakija saada lainalleen paremmat ehdot.

Lainaesimerkki otettu VertaaEnsin.fi sivustolta:

Lainasumman ollessa 20000 euroa, 10 vuoden takaisinmaksuajalla on tilinhoitomaksu 4 euroa, avausmaksu 0 € ja nimelliskorko 6 %, tällöin lainan todellinen vuosikorko on 6,58 %. Näillä spekseillä takaisinmaksettava summa on 27120 euroa, joka tekee kuukausitasolla 226 euroa.

Koronapandemian tuoman korkokaton myötä nimelliskorko voi olla korkeintaan 10 % 30.9.2021 asti, jonka jälkeen se palautuu sopimuksen mukaiseksi.

Lainapäätöksen korkotasoon vaikuttaa haettu lainasumma ja takaisinmaksuaika, tulotaso ja nykyinen työtilanne, tulojen ja menojen välinen suhde sekä aikaisemmat lainat tai velat. Näiden asioiden pohjalta pankki tai rahoituslaitos tekee arvionsa ja päätöksen siitä oletko kykeneväinen maksamaan lainasi ajallaan takaisin.

Mikään asia ei kuitenkaan ole 100 % varmaa etkä välttämättä saa yhdeltäkään palvelun yhteistyökumppanilta tarjousta. Huomioithan että VertaaEnsin.fi ei voi vaikuttaa lainatarjouksien korkoihin, ainoastaan se hoitaa puolestasi lainojen kilpailuttamisen. Vertailupalvelun käyttämisestä on pelkästään positiivisia kokemuksia, se säästää aikaa ja rahaa sekä saat kätevästi yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Kuka voi käyttää kyseistä vertailusivustoa?

Voit käyttää VertaaEnsin palvelua, kunhan täytät seuraavat esittelemämme ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Luottotietosi on puhtaat eikä rekisterissä näy maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen palvelun avulla on todella nopeaa ja yksinkertaista, valitset tarvittavan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen esitetyt lainanlyhennyserät ovat suuntaa antavia, näet tarkemmat kustannukset vasta varsinaisen hakemuksen täyttämisen jälkeen. Hakemukseen tulee täyttää tiedot asumiskuvioistasi, nykyisestä työtilanteestasi, tuloistasi, mahdollisista nykyisistä lainoista tai muista veloista sekä jos aiot käyttää rinnakkaishakijaa.

Nämä tiedot annettuasi pankki tekee arvioin voiko sinulle antaa lainatarjouksia ja minkälaisella korolla voit lainaa saada. Jos pankki arvioi sinun takaisinmaksukykysi loistavaksi, voit saada edullista lainaa kilpailukykyisellä korolla.

VertaaEnsin kokemuksia ja arvostelut

Varsinkin kilpailutus- ja vertailusivustojen kokemuksia voi löytyä netistä jonkin verran, niihin kuitenkin kannattaisi suhtautua varauksella. Kaikki asiakkaiden antamat kommentit ei välttämättä pidä paikkansa esimerkiksi ja usein ne koskevat kielteistä lainapäätöstä. VertaaEnsin ei kuitenkaan voi vaikuttaa siihen saako heidän palvelunsa kautta myönteisen vai kielteisen päätöksen, lopullinen päätös tulee kyseiseltä pankilta.

Otimme selvää mitä mieltä asiakkaat ovat VertaaEnsin palvelun toiminnasta ja listaamme ne tähän seuraavaksi. Trustpilot arvosaksi VertaaEnsin on saanut 3,6, tämäkään ei välttämättä kerro koko totuutta. Arvosteluissa on annettu 75 % erinomainen ja vain 25 % huono, joten tämän perusteella palvelunkäyttäjät ovat olleet kohtalaisen tyytyväisiä.

Kuluttajien kommentit koskevat lähinnä hyvää palvelua, vertailu on sujuvaa ja mahdollisuus saada useita lainatarjouksia. Tarkastelumme pohjalta voimme lämmöllä suositella VertaaEnsin.fi palvelun käyttämistä.